WELKOM op de website van iSalonn, dames Kapsalon & Beautysalon.

iSalonn is gespecialiseerd in alle methodes van haarverlenging, zoals keratine wax extensions, i-tip microring en microloop extensions, skin weft of tape extensions, clip in extensions, hair weave en werken met alle haartypes. Tevens bieden wij een compleet pakket op het gebied van Beauty. Met keuze uit diverse kappersbehandelingen zoals knippen en kleuren, keratine behandeling, visagie, bruidskapsels en bruidsmake up. En schoonheidsbehandelingen, waxen/harsen en meer.

Ben je op zoek naar een visagist/ hairstylist/schoonheidsspecialist voor jong en oud, neem dan contact op voor meer informatie en/ of advies. Dan nemen we samen de mogelijkheden door, uiteraard afgestemd op jouw wensen!

GESCHIEDENIS 

Met een groot klantenbestand is iSalonn door heel Nederland werkzaam geweest als Mobiele Kapsalon. Door de enorme groei van het klantenbestand hebben wij de keuze gemaakt om uit te breiden en ons werk voort te zetten in een pand. Wij zijn gevestigd in Amsterdam – Nieuw West.

TEAM

Isalonn bestaat uit een team van All-round Kapsters/ Hairextension Specialisten/ Visagisten en een Schoonheidsspecialiste. Het team bestaat alleen uit ervaren dames met ruim 15 jaar kennis en werkervaring in de Beauty Branche.

DOELSTELLING

Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoefte van de klant van het grootste belang is. Graag nemen wij met jou de mogelijkheden door en zullen er alles aan doen om aan jou wensen te kunnen voldoen.

Het doel is dan ook een tevreden en terugkerende klant! Wij streven ernaar iedere klant tevreden te houden en naast de behandelingen een leuk en toegankelijk contact te onderhouden, wat het allemaal net iets persoonlijker maakt!