Een Keratine Behandeling zorgt ervoor dat droog, breekbaar of poreus haar zijn glans weer terug krijgt met als eind resultaat gezond, pluis vrij en glad haar. De behandeling biedt een diepe hydratatie en is toe te passen op alle haartypes, ook op chemisch behandeld haar.

Het effect van de behandeling heeft een duur van ongeveer 3 maanden.


Twee varianten 
Het product waar wij mee werken heeft twee varianten, de ‘milde’ variant. Deze heeft voornamelijk een voedende werking en maakt het haar glad en glanzend, maar maakt het haar niet steil. En dan is er de ‘sterkere’ variant, deze heeft dezelfde voedende werking, maar maakt het haar wel steil.


Beschrijving per haartype en aantal behandelingen voor straightening effect (sterkere variant)

Afro haar/ Black hair: Alleen geschikt voor haar dat langer dan twee maanden geleden is gerelaxed of een straightening behandeling heeft ondergaan;

Straightening effect: 40% t/m 100%;

Aantal behandelingen: 2 – 3 behandelingen voor het maximale straightening effect (afhankelijk van haartype).

Geblondeerd/ geverfd haar

Straightening effect: 60% t/m 100%;

Aantal behandelingen: 1 – 3 behandelingen voor het maximale straightening effect.

Beschadigd haar

Straightening effect: 60% t/m 100%;

Aantal behandelingen: 1 – 3 behandelingen voor het maximale straightening effect.

Dik haar

Straightening effect: 50% t/m 100%;

Aantal behandelingen: 2 – 3 behandelingen voor het maximale straightening effect.


Nabehandeling

Als je bij ons een keratine behandeling af neemt, dan krijg je van ons een conditioner mee. Ons advies is om je haar pas na 2-3 dagen te wassen en hierbij gebruik te maken van de conditioner.

De nabehandeling voor thuis is een conditioner die een hoge concentratie bevat van organische bio active keratine. Het onderhoud en verlengd het effect van de keratine behandeling.

Gelijkmatig aanbrengen op handdoek-droog haar, vervolgens een paar minuten in laten werken en uitspoelen. Het zorgt ook voor een intensieve verzoging en herstelt het haar, waarna het haar gezond is en in goede conditie blijft.